Elektronika z górnej półki - marka Montis podbija rynek
Marka Montis, która powstała w 2019 r. podbija polski rynek. Powstała ona w odpowiedzi na zapotrzebowanie na wysokiej jakości elektronikę. Podążając za wymaganiami klientów, marka stara się dostarczać wyselekcjonowane produkty elektryczne oraz elektroniczne jak najwyższej jakości, stale dążąc do poprawy komfortu i wygody użytkowania.
2023-01-25, 15:02

Jakie cele reprezentuje marka?

Celem nadrzędnym marki jest sprostanie wymaganiom klientów oraz swoim, tak by produkty, które wychodzą z sygnaturą Montis, mogły być dumnie reprezentowane przez osoby tworzące markę. “Naszym celem jest stworzenie produktu jakościowego, z którego chętnie będziemy korzystać i często po niego sięgać.”, jak wspominają twórcy.

W jaki sposób marka Montis realizuje te cele?

Aby spełnić oczekiwania klientów, twórcy marki bacznie przysłuchują się im potrzebom, starając się za nimi nadążyć. Szukają nowych rozwiązań na rynku, a także sposobów na udoskonalenie już istniejących produktów z zakresu elektroniki. Baza produktów marki Montis nieustannie się powiększa aby oferta spełniała te oczekiwania i odzwierciedlała aktualne trendy.

Większość wyrobów produkowana jest przez polskie przedsiębiorstwa na terenie kraju. “Jest to kierunek, w którym chcemy podążać i rozwijać markę Montis.”, wspomina twórca marki.

Co znajdziemy w ofercie Montis?

W ofercie Montis znajdą Państwo elektronikę, taką jak:

• wysokiej jakości kable: USB, HDMI, przejściówki i inne
  • ładowarki: indukcyjne, sieciowe, samochodowe
  • latarki nagłowne
  • lampki biurkowe, uchwyty TV i wiele innych

Topowym produktem marki Montis jest wielofunkcyjna lampka akumulatorowa, biurkowa LED MT043, która powstała w odpowiedzi na  problem uciążliwych kabli. Oprócz wyposażenia w  światło główne 16xLED SMD (z trzystopniową możliwością ściemniania) oraz lampkę nocną 8x LED SMD pełni ona również wiele innych funkcji, takich jak:

-uchwyt na telefon,

-przybornik na długopisy,

-światło nocne oraz lampa główna

Lampka akumulatorowa LED MT043.

Sprawdź tutaj:

lub odwiedź sklep Montis:https://www.e-montis.pl/